Veterans d’Alzira i Llevant recaptaran fons

Partit entre els Veterans d'Alzira i Llevant, homenatge a Fernando Sierra, en 2011

Alzira ha emprés un projecte contra les morts sobtades a l’esport i no té cap intenció d’abandonar-lo. Les instal·lacions del Camp d’Esports de Venècia acolliran este dissabte a partir de les 17 hores un partit de futbol benèfic en memòria de Nacho Barberà. En esta ocasió, el partit el disputaran el Club de Veterans Alzira i l’Associació d’exfutbolistes del Levante UD, que s’han proposat oferir un gran espectacle esportiu per recaptar fons.

La Unió Deportiva Alzira renova així el seu compromís amb l’Institut d’Institut Sanitària La Fe (Cardiopaties Familiars i Mort Repentina) i organitza la segona edició del Memorial Nacho Barberá amb l’objectiu principal de recaptar diners que es destinaran a la investigació d’aquest tipus de cardiopaties.

El terme cardiopaties familiars designa un grup de malalties cardiovasculars que compartixen una sèrie de característiques comunes i es poden relacionar amb la mort sobtada. La regidora d’Esports, Aida Ginestar, va manifestar ahir al respecte que l’Ajuntament «està donant rellevància des del principi a esta iniciativa de la UD Alzira, ja que considerem que és necessària i molt important. Servix d’una banda, perquè el record de Nacho sempre estiga present i, d’una altra, per ajudar la investigació de la mort sobtada».

Foto: Partit entre els Veterans d’Alzira i Llevant, homenatge a Fernando Sierra, en 2011