Alzira ha recollit 200.000 taps de plàstic

Uns 200.000 taps de plàstic s’han recollit als cors solidaris instal·lats al carrer Benito Pérez Galdós i al parc de Pere Crespí, una iniciativa solidària que no ha cessat amb el suport del veïnat alzireny.

Els taps recollits possibiliten una ajuda anual de 2.000 euros per a la investigació de la mort sobtada que porta a terme l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe, a càrrec de l’empresa local Clear Pet, encarregada de la gestió dels taps per a donar-los una nova utilitat. Este és l’acord a què va aplegar el director gerent de l’empresa, Borja Martínez, amb la Regidoria de Serveis Urbans.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha manifestat que “Alzira és solidària i ho demostra amb el simple gest de dipositar taps als cors solidaris. Amb l’ajuda de tots s’aconseguixen dos grans objectius: ajudar a la investigació de la mort sobtada que impulsà des de fa uns anys el Memorial Nacho Barberà i reciclar, ja que s’evita que els taps es dipositen en altres contenidors diferents dels del plàstic”.