El COTIF homenatjarà a Nacho

El Cotif de l’Alcúdia ha decidit retre un homenatge a Nacho Barberà, el jugador de la UD Alzira que va morir recentment en un partit a Ontinyent consternant el món del futbol. Barberà va jugar fa uns estius el COTIF Promeses amb el club blaugrana, demostrant la seua jerarquia i la seua qualitat, sempre present al camp. Per això, el torneig internacional alcudià el recordarà amb un bonic acte al qual es pretén convidar la família i els representants del club alzireny.

El futbolista va morir per una parada cardíaca quan jugava un partit de la categoria Preferent cadet al camp de la Puríssima d’Ontinyent, contra l’Sport Base de la capital de la Vall d’Albaida. El jugador, que no estava en la zona d’acció del joc en aquell moment, va caure estés al terreny de joc. Li van traure la llengua per evitar un possible ofegament, però de seguida van comprovar que el seu cor havia deixat de bategar. El seu enterrament va ser multitudinari.