El Memorial es convertix en Associació

El comité organitzador del Memorial Nacho Barberà ha iniciat els tràmits per convertir-se en associació sense ànim de lucre per canalitzar les donacions rebudes cap a l’institut d’investigació de la mort sobtada de la Fe. L’entitat té com a objectius donar a conèixer la mort sobtada i promoure accions per demanar fons per a la investigació. En dos anys s’han recaptat més de 46.000 € amb què l’IIS La Fe ha pogut contractar una biòloga que prosseguisca els estudis sobre la mort sobtada. El president de la nova associació serà el pare de Nacho, Fernando Barberà i sa mare, Carmen Expósito, la secretària. Actuarà com a vicepresident José Vicente Chirleu; tresorer, Juan Carlos Cuenca i vocal Inma Expósito.

En l’aspecte esportiu, cal assenyalar que el III Memorial es disputarà del 5 al 7 de juny al camp de Venècia d’Alzira amb la presència dels equips cadets de l’Atlètic de Madrid, València, Llevant, UD Alzira, Selecció Valenciana, UD Carcaixent , Torrent CF i el col·legi Salgui. Paral·lelament, es disputaran tornejos de categories benjamí de primer i benjamí i prebenjamí de segon any.

Amb tot, el coronavirus també ha passat factura al Memorial ja que, atesa la situació actual de prevenció de riscos, es va decidir ajornar la representació de l’obra de teatre Otelo. El Moro de Venècia» que s’interpretaria a l’institut José María Parra al III intercanvi de teatre Alzira-Socuéllamos el proper dia 21.