El Memorial no se celebrarà enguany

L’organització del Memorial Nacho Barberà ha decidit suspendre finalment el torneig d’enguany. Esta competició solidària, que se celebra al juny, mantenia l’esperança que es poguera organitzar al setembre, abans de l’inici de lliga, però ja s’ha acordat suspendre’l definitivament fins al 2021. “El nostre torneig vol obtindre la màxima recaptació possible per aportar-la a l’Institut d’investigació de la Fe contra la mort sobtada», ha declarat el president de l’associació, Fernando Barberà. «Sense públic a les grades -com passaria de celebrar el torneig al setembre- no té raó de ser». L’organització només es plantejaria reprendre la competició si a les dates nadalenques les autoritats sanitàries així ho permeteren.

Per a la tercera edició estava prevista la presència de l’Atlètic de Madrid, València CF, Llevant UD, UD Alzira, Selecció Valenciana, Col·legi Salgui, UD Carcaixent i Dragon Force. «Venien menys equips de la resta d’Espanya perquè incrementen molt el cost i fan més complicada la nostra principal finalitat, la recaptació per a la investigació». Amb equips més pròxims i l’atractiu d’enfrontar-se a les dues pedreres principals de la província i la matalafera, la presència de públic és més factible. Paral·lelament anaven a celebrar-se tornejos benjamins de primer i segon any i prebenjamí on participarien altres equips de la província com el Ciutat d’Alzira, E1 València o Dragon Force.