El Llevant s’imposa en el 3r Memorial

El Levante UD i el València CF han estat els grans triomfadors del Memorial Nacho Barberà, el trofeu que des del 2018 recapta fons per a la investigació de la mort sobtada a la Fe de València. Els granotes van succeir l’Atlètic de Madrid i l’Sporting de Gijón al palmarés del torneig cadet mentre que també van guanyar en categoria querubí. Els valencianistes es van imposar en prebenjamins, benjamins i alevins.

Al torneig cadet, el campió només va cedir un empat a zero en el partit inaugural contra l’Alzira. Després es va imposar 3-1 a l’E1 València i 1-0 al València en semifinals, per alçar-se amb el triomf a la final per 3-0 sobre l’Alzira A. Vídeo En la final de consolació, els valencianistes es van venjar guanyant 4-0. Álvaro Moreno, de l’Alzira B; Marc Vivancos, del Ciutat de Xàtiva i Jorge García, del Llevant van ser destacats al trofeu a l’esportivitat, jugador i porter Nacho Barberà, que no premien ser el millor sinó circumstàncies a què s’han sobreposat. Vídeo del lliurament de premis – Vídeo dels gols cadetsVídeo de la primera fase

Vídeo resum del torneig en agraïment als equips per la participació

Fotos del lliurament de premis

Vídeo motivacional del Levante UD.

Vídeo del Alzira 3, E1 Valencia 1.   Fotos

Vídeo: Alzira B 1, Ciutat de Xàtiva 1

Vídeo de paradas.

Vídeo semifinal: Levante 1, Valencia 0

Vídeo: Alzira 2, Ciutat de Xàtiva 1

Fotos: Ciutat de Xàtiva 2, Valencia 1

Fotos: Alzira-Levante (primera fase)

Fotos: Valencia 3, Alzira 0

Fotos: Alzira cadete B-Ciutat de Xàtiva