Torna el Memorial

El memorial Nacho Barberá tornarà este estiu a Alzira i tornarà a recaptar fons contra la mort sobtada. El torneig, que es va presentar ahir, tindrà lloc entre el 18 i el 20 de juny al Camp d’Esports de Venècia.

La recaptació del torneig, com en les edicions anteriors, es destinarà a la investigació de la mort sobtada que duu a terme l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe. de col·laboració signat amb el consistori.

Durant el Memorial es jugaran partits de futbol 8 i futbol 11 al llarg de tot el cap de setmana. L’ajuntament ressaltà que es tracta d’uns enfrontaments on, més enllà del resultat esportiu, cal destacar l’esforç, la il·lusió i l’altruisme de tots els qui, amb la seua entrada, contribuiran al fet que es mantinga viva la flama de l’esperança per seguir investigant al voltant de la mort sobtada.