Presentat el IV Memorial

Els dies 10, 11 i 12 de juny es celebrarà la IV Edició del Memorial Nacho Barberà al Camp d’Esports Venècia. Hui s’ha presentat en roda de premsa el torneig que enfrontarà als equips Cadets de la UD Alzira, el València CF, l’Atlètic de Madrid, el Llevant UD, l’Elx CF I i el CF E1 València Paiporta. Cal recordar que este se celebra des de l’any 2018.
A més d’esta categoria jugaran també el Femení F8, Querubí, Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil. Els partits es jugaran tant al terreny de joc de futbol 11 i als camps de Nacho Barberà i de Raul Albentosa.
Durant el cap de setmana de memorial, tot el recaptat anirà destinat a la investigació de la mort sobtada a l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe de València.
A la presentació han assistit els pares de Nacho Barberà,Fernando i Carmen l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; el regidor d’Esports, Fernando Pascual i el president de la UD Alzira, Juan Antonio Sanjuán.
L’alcalde d’Alzira ha destacat que “sense salut no hi ha esport i el que va passar amb el nostre benvolgut Nacho ens va fer veure com a societat la importància de la salut en l’àmbit esportiu”
Per la seua banda, el regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “Alzira està conscienciada amb la prevenció de la mort sobtada, i l’Ajuntament ha posat a l’abast dels clubs i esportistes iniciatives per fomentar la salut del cor. El programa ‘ Alzira Ciutat Cardiosaludable’ pretén cuidar als esportistes alzirenys de totes i cadascuna de les modalitats esportives que té la nostra ciutat. Prevenir la mort sobtada és treball de totes i tots”.