Llevant-Sporting, inesperada final del II Memorial

El II Memorial Nacho Barberà viurà a les 13 hores al camp d’esports Venècia d’Alzira una final inesperada. Levante UD i Sporting de Gijón es jugaran el títol que l’any passat va guanyar l’Atlètic de Madrid. Els llevantinistes van realitzar una fase de grups impecable. Van guanyar 3-1 la selecció intercomarcal de la Federació, van remuntar l’1-0 a l’Atlètic de Madrid amb un gol a l’últim minut i van aclaparar 4-0 el Granada. Els sportinguistes, després d’un viatge que va partir a la 1 de la matinada, van matxucar el València per 5-2 en el seu primer partit. Van empatar a zero contra el Cadet B de la UD Alzira que va tindre una clara ocasió a les acaballes del seu matx i finalment van véncer 3-0 a un brau Torrent, campió de Preferent i nou equip d’Autonòmica. El 3r i 4t lloc es dirimirà a les 12 entre el València i el Granada. Anteriorment jugaran l’Alzira-Sel. Comarcal (10 h.) i Torrent-Atlètic de Madrid (11 h.)

Primer Memorial de futbol 8
El Levante UD va aconseguir el triomf en categoria prebenjamí després de guanyar en la tanda de penals 4-3 al València. Tots dos van empatar a 3 un trepidant partit. Divendres es va jugar la categoria querubí amb triomf de l’Històrics de València que es va imposar 1-0 el CD Malilla. Hui arriba el torn a la categoria aleví femenina a partir de les 9 h.

Primer concurs de dibuix
Paral·lelament, el Memorial ha organitzat el primer concurs de dibuix entre escolars que va guanyar Aitana Ortiz Armengol del col·legi Félix Olmos de Favara. Miguel Remigia Climent de La Puríssima d’Alzira va guanyar el premi popular. Ariadna Costa Císcar i Óscar Garcinuño Císcar, també del Félix Olmos de Favara van aconseguir el 2n i 3r premi.