Presentat el 5t Memorial i la nova web

El Memorial Nacho Barberà de futbol celebrarà els dies 2, 3 i 4 de juny la seua 5a edició. Enguany serà una edició eminentment valenciana ja que la presència d’equips de fora de la Comunitat suposa unes altes despeses que no es poden dedicar posteriorment a la investigació de la mort sobtada.

Este matí s’ha presentat la competició que reunirà als principals equips de la província: València, Llevant, UD Alzira, a més del Ciutat de Xàtiva, Dénia i Almàssera. També jugaran equips de les tres categories de futbol 11. L’entrada costarà cada dia 2 € que aniran destinats a la investigació, així com la rifa i venda de material esportiu cedit per jugadors de primera i segona divisió.
Enguany s’ha estrenat una nova web creada per David Chordà, amb col·laboració de l’empresa Virtual Hosting Digital i el seu gerent, Migue Ortega. En ella es dona a conéixer la vida de Nacho, els objectius de l’associació, la investigació de la mort sobtada, els calendaris i quadres d’honor de la competició present i passada i les maneres de col·laborar.

La doctora Pilar Molina, de l’institut forense de medicina legal, ha destacat com ha millorat la investigació de la mort sobtada a la Fe gràcies als més de 60.000 € aportats en estos quatre anys. A més, enguany es podrà ser doblement solidari ja que hi haurà un autobanc per realitzar donacions de sang la vesprada del divendres 2, de 16:30 a 20:30.