El Valencia guanya el 5t Memorial Cadet

El València CF és el successor de l’Atlètic de Madrid al palmarés del Memorial Nacho Barberà. El conjunt valencianista es va imposar en la final al Levante UD per 1-0. Rodrigo va marcar des del vèrtex esquerre de l’àrea amb un xut creuat.

En la fase de grups, els blanc-i-negres es van desfer de l’Alzira (0-3) i el FB Dénia (5-0). En semifinals va guanyar 7-0 al Ciutat de Xàtiva. En l’altra part del quadre, els granotes van començar punxant 1-0 contra els xativins. Al segon encontre es va produir el moment crític del Memorial. Dos jugadors del Xàtiva i l’Almàssera es van embrancar en un intercanvi de punyades que va suposar la suspensió del partit que anava 1-1, la pèrdua d’este punt i un addicional a cada equip. El Llevant va guanyar l’últim matx 1-0. En la semifinal va guanyar 2-0 a l’Alzira B. Els alziristes van ser tercers en véncer 3-0 el Ciutat de Xàtiva. El trofeu al Porter Nacho Barberà va ser per a l’alzirista Javi Pelegrí. El de jugador per al valencianista Víctor Durán i l’esportivitat, el tècnic de l’Alzira, Santi Moltó.

En la 1a jornada, el Prebenjamí B de l’Alzira es va imposar en la final al Gandia. Les xiques del FB Dénia van ser les millors en guanyar el Tavernes Blanques mentre que el Gandia es va endur el triomf Prebenjamí de 1r any iniciació. Dissabte, entre els querubins, el Sp. Xirivella va ser molt superior en la fase de grups i en la final. La jornada sabatina de F8 es va tancar amb el títol de la SD Sueca, que va guanyar al Ciutat d’Alzira. Diumenge van jugar futbolistes de 2n any nivell alt. El Catarroja benjamí va guanyar el Gandia i els de la Safor al CD Ontinyent aleví.

Fotos

Categories aleví i benjamí

Visita de representants de l’Institut d’Investigació de la Fe

Participants de la jornada de dissabte

Guanyadors de les rifes solidàries diumenge

Participants de la jornada de diumenge

Categories benjamí i prebenjamí

Semifinal cadet: Alzira-Llevant

Guanyadors de rifes de dissabte i visites

Fotos en joc de prebenjamins de 2n any

Lliurament de trofeus de prebenjamins de 2n any

Partit Alzira-Dénia cadet

Partit València-Dénia cadet

Partit València-Ciutat de Xàtiva

Final querubí Sporting Xirivella-Alberic

Guanyadors de rifes

Partits de divendres

Més fotos del divendres